HSPro
Print pagina
Zoek een vacature Uitgebreid zoeken

Kandidaten

Ben jij op zoek naar ruimte?

HSPro is jouw professionele werkgever in de techniek. Onze betrokken accountmanagers kennen de mogelijkheden in de markt en geven je graag een persoonlijk advies.

Door ons uitgebreide netwerk en kennis van specifieke markten, zijn wij in staat om je geheel vrijblijvend te adviseren over de verschillende mogelijkheden binnen onze organisatie.

Interim professional of bemiddeling?

Onze professionals hebben minimaal een HBO werk- en denkniveau. Wij combineren de voordelen van een vaste baan met de afwisseling en uitdaging van projectmatig werken. Opleiding, training en de uitdaging van afwisselende projecten zijn hierbij van belang.

Carrière coach

Tegenwoordig wordt bij veel bedrijven projectmatig gewerkt en zijn persoonsgebonden vaardigheden een must voor het managen van de projecten. Het gaat om meer dan alleen vakkennis, vooral om de wijze waarop deze kennis op een effectieve manier wordt gebruikt.  Onze Professionals kunnen door hun ontwikkeling in situaties beter anticiperen en zijn meteen inzetbaar in welke branche dan ook. Zij beschikken over organisatiesensitiviteit, het vermogen zich snel in te leven in de cultuur van het bedrijf.

Opleidingshuis

Samen met diverse opleidingsinstituten heeft HSPro een opleidingshuis met diverse niveaus ontwikkeld. De focus ligt hierbij op projectmanagement, communicatieve en persoonsgebonden vaardigheden.

HSPro daagt je uit het beste uit jezelf te halen!

Denk je voldoende ambitie te hebben en spreekt hetgeen waar HSPro voor staat jou aan, neem dan contact op met één van onze vestigingen.