HSPro
Print pagina
Zoek een vacature Uitgebreid zoeken

Opdrachtgevers

HSPro - High Standard Professionals

HSPro bespeelt de markt op een zeer eigen en professionele wijze. Het belangrijkste gegeven is dat de gespecialiseerde Professionals bij HSPro een dienstverband hebben en dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Dat betekent voor u als opdrachtgever†dat u flexibiliteit en continuÔteit in uw projecten heeft en dat deze ook worden voltooid.

Wij zijn gespecialiseerd in ervaren technische en bedrijfskundige professionals voor de Profit en Non Profit markt, in de vakgebieden, Werktuigbouwkunde, Electrotechniek, IndustriŽle Automatisering en Bedrijfskunde. Naast deze vakgebieden†heeft HSPro een specialisatie†in de Field Service Engineers ontwikkeld.†

De Professionals van HSPro worden intensief begeleid en opgeleid zodat de technisch†of bedrijfskundig georiŽnteerde HBO-ers/academici overal en altijd perfect inzetbaar zijn in diverse projecten.

Met vestigingen in de regio`s Maastricht, Uden, Helmond, Hengelo en Rotterdam zijn we een toonaangevende partner.

Onze Professionals

We hebben een persoonlijkheids- en competentieprofiel ontwikkeld voor het meten en ontwikkelen van de competenties van onze Professionals. Daarnaast hebben we ons verdiept in de organisatie en cultuur van verschillende opdrachtgevers. HSPro daagt zijn Professionals continu uit om hun grenzen te verleggen.

Om de specialistische vakkennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen, stelt HSPro voor elke Professional een jaarlijks persoonsgebonden budget beschikbaar en kan het gebruik maken van het opleidingshuis en persoonlijke coaching. HSPro geeft haar professionals de ruimte die zij belooft!

Kennismaken?

Wilt u met ons kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op met ťťn van onze vestigingen. Wij willen u graag leren kennen!