HSPro
Print pagina
Zoek een vacature Uitgebreid zoeken

Over HSPro Groep

Techniek

Binnen de businessline techniek werken de HSPro Professionals in de vakgebieden elektrotechniek, procestechnologie en werktuigbouwkunde. Onze professionals werken als service engineer, process engineer, projectmanager, projectleider, lead engineer en constructeur.

Industrie

Binnen de businessline Industrie werken onze hoogopgeleide technici aan projecten in producerende bedrijven. Deze businessline is onderverdeeld in de subbranches Engineering en Maintenance.

Productontwikkeling

Binnen de businessline Productontwikkeling werken HBO geschoolde industrieel ontwerpers, mechanical engineers, vormgevers, project engineers en 3D CAD specialisten.

Internationaal

De businessline Internationaal is gespecialiseerd in technische, bedrijfskundige en commerciële professionalsdie internationaal willen werken. Wij zijn marktleider in internationale field service engineers. De businessline is verder onderverdeeld in de subbranches Sales & Marketing, Service & Commissioning en Site & Projectmanagement.

HSPro Consultancy

HSPro Consultancy maakt deel uit van de HSPro Groep en richt zich op operationele ondersteuning aan de hightech en automotive branche. HSPro Consultancy levert met name management en organisatorische oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van Projectmanagement, Quality management, Operations management en Safety management.

Academic Transfer Services powered by HSPro

Academic Transfer Services powered by HSPro, of kortweg ATSH, is het landelijke samenwerkingsverband tussen AcademicTransfer en HSPro. Met onze samenwerking wordt de Academische ‘know-how’ gekoppeld aan de ‘know-who’ netwerken uit het bedrijfsleven. Daarmee zijn wij dé specialist voor talentvolle academici die hun loopbaan (weer) willen richten op het bedrijfsleven. Lees meer over ATSH.