HSPro
Print pagina
Zoek een vacature Uitgebreid zoeken

Referentie projecten

Nieuw Offertesysteem Handlingmachines
Nieuw Offertesysteem Handlingmachines
Onze HSPro Sales Engineer heeft bij onze opdrachtgever, een machinebouwer van handlingsmachines, een flinke bijdrage geleverd als schakel tussen verkoop en engineering. In de conceptfase heeft de engineer de afdeling verkoop ondersteund en heeft een opzet gemaakt voor een modern offertesysteem. Door gebruik te maken van de kennis van de conceptengineering heeft hij een tijdwinst geboekt bij het maken van offertes. Bij dit project is tevens gebruik gemaakt van onze kennis van Industrieel Product Ontwerpen.Resultaat is een systeem waarbij offertes gemaakt worden die net even anders zijn.
Hardware Engineering Sorteermachines
Hardware Engineering Sorteermachines

HSPro heeft voor deze sorteermachines de elektrische tekeningen en schema’s in een E-plan P8 omgeving ontwikkeld. Wij zijn met de opdrachtgever een standaardisatie traject opgestart. Door de juiste know-how en betrokkenheid heeft de R&D afdeling meer ruimte gekregen voor nieuwe ontwikkelingen en speciale projecten. Branche: Machinebouw foodprocessing

Electrical Engineering Nieuwbouw Hoofdkantoor
Electrical Engineering Nieuwbouw Hoofdkantoor
Onze HSPRO Electrical Engineer heeft bij onze opdrachtgever, de facilitaire dienst van een producent van Radarsystemen, een bijdrage geleverd aan de nieuwbouw van het hoofdkantoor. De Electrical Engineer heeft de ontwerptekeningen gemaakt van de ondergrondse infra, waaronder de middenspanningsinstallatie (leidingtracé, onderstation schema’s), de beveiligingsinstallatie (toegangscontrole, brandmeld- en camerabewaking) en de Wtb-installatie (riool, gas, water, blus)
International Service Gasturbines
International Service Gasturbines
Onze HSPro International Field Service & Commissioning Engineer is verantwoordelijk voor shut-down projecten van energie installaties. HSPro coördineert inspecties, modificaties en de mechanical system install van deze gasturbines. Werklocaties zijn wereldwijd bij klanten op locatie, met name in Brazilië, Rusland & Midden-Oosten. Branche: Field Service, Energy, Oil & Gas
3M Boeken sorteersysteem Bibliotheek Arnhem
3M Boeken sorteersysteem Bibliotheek Arnhem
HSPro is de officiële leverancier van 3M bibliotheeksystemen. In Arnhem hebben we een compleet RFID systeem geleverd, onder andere bestaande uit de grootste 3M boekensorteermachine ter wereld met 15 stations, een compleet RFID beveiligingsysteem, RFID displaytafels, in en uitleenbalies en detectiepoorten.
Traineeship voor startende HTS ers
Traineeship voor startende HTS ers

HSPro heeft doorlopend een aantal traineeships die samen met onze opdrachtgevers worden uitgevoerd. Wij bieden hiermee startende HTS ers de mogelijkheid om in korte tijd meerdere aspecten van hun vakgebied te leren kennen.

Tijdens deze trajecten wordt er naast het opdoen van vakkennis en werkervaring extra aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van diverse competenties; communicatieve vaardigheden, organisatie sensitiviteit, plannen en organiseren.

HSPro Siemens S7 PLC trainingsruimte in Uden
HSPro Siemens S7 PLC trainingsruimte in Uden

HSPro heeft nu een eigen PLC trainingsruimte met de officiële professionele Siemens S7 apparatuur en software. In deze ruimte trainen wij onze engineers in eigen huis, om met deze veelgebruikte configuratie te kunnen werken.

Nieuwbouw en inrichting van een nieuwe productiehal
Onze HS Project Manager heeft voor onze opdrachtgever, een producent van Industriële filterinstallaties, het complete bouwmanagement verzorgd voor de nieuwbouw van de productiehal. Tevens heeft hij de verhuizing en de inrichting van de productiehal voor zijn rekening genomen. Het totale productieopppervlak is hiermee ruim verdubbeld.Resultaat is een zeer tevreden opdrachtgever. Ook vervolgopdrachten mogen door HSPro worden uitgevoerd.
CE-Markeringen en NEN-1090
CE-Markeringen en NEN-1090
HSPro dochter HS-Consultancy helpt producenten van staal en aluminium constructies bij het voldoen aan de Europese richtlijnen. Per 1 juli 2014 is het, in het kader van de Verordening Bouwproducten (CPR) en de Europees geharmoniseerde productnorm EN 1090-1, wettelijk verplicht een CE-verklaring op te stellen voor stalen en aluminium constructiedelen die belastingdragend in een permanent bouwwerk worden ingezet en in het handelsverkeer worden gebracht binnen de EU.