De HSPRO Engineer

De HSPRO Engineer heeft diepgaande interesse in het eigen vakgebied en is nooit uitgeleerd. Hij of zij is steeds op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijft de ontwikkelingen graag een stapje vóór.  Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komt hij of zij, meestal in samenwerking met collega’s en opdrachtgevers, tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork voorop, boven persoonlijk succes.

Om de uitdagingen aan te kunnen, wordt de HSPRO Engineer gestimuleerd zichzelf te blijven ontwikkelen en extra inspanningen te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen.

Het DNA van de HSPRO Engineer: 
- Professional op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei.
- Diepgaande interesse in het eigen vakgebied.
- Bereid om extra inspannngen te leveren, te innoveren en kennis te delen.
- Betrouwbaar, iemand met wie je graag samenwerkt.
- Positief kritische houding. 
- Teamplayer, door interactie met anderen kun je groeien.
- Maatschappelijk betrokken.

Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.

HSPRO Bibliotheeksystemen Lees verder


HSPRO Consultancy Lees verder