No challenge No glory

HSPRO leeft van uitdagingen. Uitdagingen binnen de industrie en machinebouw waar onze engineers zich met plezier in vastbijten. Zij kiezen kwaliteit boven kwantiteit. Gaan voor avontuur en kiezen de beste oplossing boven de gemakkelijkste weg. Gaan voor teamwork in plaats van persoonlijk succes.

Met de juiste brains, people en skills helpen we onze klanten op projectmatige basis. We gaan elke uitdaging aan! Door een actieve houding in het juiste netwerk, inspireren we elkaar tot excellente prestaties. Dit succes geeft een gevoel van overwinning. Zonder inspanning, geen succes!

Brains

De specialistische knowhow binnen verschillende niches waar onze opdrachtgevers zo naar op zoek zijn, zit in the brains van onze technici. De projecten waar de High Standard Professionals hun tanden in zetten zijn net zo gevarieerd als de branches waarin ze werken, maar kennen één gemeenschappelijke noemer: Het aangaan van de uitdaging áltijd tot de beste oplossing te komen.

People
High Standard Professionals zijn specialisten in hun vakgebied en zijn nooit uitgeleerd. Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit en onze engineers blijven die altijd een stapje vóór. Daarom kunnen zij elke uitdaging aan. Sterker nog, die hebben ze nodig. Hun verantwoordelijkheidsgevoel is groot, evenals hun ambitie. Teamwork staat voorop, boven persoonlijk succes.

Skills
Onze core business is industrie en machinebouw. Daar vinden we samen met onze ingenieurs de uitdaging waar zij naar op zoek zijn. HSPRO ontwikkelt en coacht de professionals doorlopend op het gebied van communicatieve vaardigheden en projectmanagement. Om iedere uitdaging aan te kunnen is jezelf blijven ontwikkelen een must. No Challenge, No Glory!

Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.

HSPRO Bibliotheeksystemen Lees verder


HSPRO Consultancy Lees verder