HSPro
Print pagina
Zoek een vacature Uitgebreid zoeken

Over HSPro

HSPro staat voor High Standard Professionals

Tegenwoordig wordt bij veel bedrijven projectmatig gewerkt. Diepgaande vakkennis en ervaring is de basis om projecten succesvol uit te voeren; echter persoonsgebonden vaardigheden en competenties worden ook steeds belangrijker. HSPro selecteert de beste professionals op eigenschappen als organisatiesensitiviteit, communicatieve vaardigheden en het vermogen tot aanpassen aan een bedrijfscultuur. Dit wordt door ons ook middels training, scholing en intensieve begeleiding ondersteund. Dat maakt een HSPro Professional uniek en succesvol.

Aandacht voor de klant

Wij willen uw organisatie beter leren kennen, weten wat uw behoefte is en u vooral helpen bij het realiseren van uw projecten!

Aandacht voor de professional

Wij willen jou beter leren kennen, weten wat je beweegt en geven volle ondersteuning, zodat je nog meer uit jezelf weet te halen!

Onze kernwaarden!

Welzijn, Integriteit, Continuïteit en Flexibiliteit

Uiteenlopende branches

HSPro is onderverdeeld in verschillende branche gerichte businesslines. Hierdoor garanderen wij uitstekende kennis van de specifieke technische branches en eisen die aan professionals worden gesteld. De businesslines richten zich op specifieke branches.