Persoonlijke groei

De HSPRO Engineer blijft de technische ontwikkelingen graag een stapje vóór. Door zijn of haar tanden te zetten in uitdagende vraagstukken, leveren we een uiterste inspanning om tot de beste oplossing te komen. Vandaar ons motto: No Challenge, No Glory! 

Om iedere uitdaging aan te kunnen is jezelf blijven ontwikkelen een must. Ontwikkeling van zowel technisch inhoudelijke kennis, alsmede van communicatieve en projectmanagementvaardigheden. HSPRO stimuleert dit door betrokkenheid bij uitdagende projecten, het aanstellen van een persoonlijke coach, kennis in ons netwerk te delen en het vaststellen van een persoonlijk opleidingsplan met budget.

 

Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.

HSPRO Bibliotheeksystemen Lees verder


HSPRO Consultancy Lees verder