Delen via:

Coördinatie Installatie en Inbedrijfstelling

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van technologisch hoogwaardige rollenwisselaars, drogers, sheeters, transportsystemen en finishing systemen voor rollenoffsetpersen. Daarnaast legt opdrachtgever zich toe op het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten voor nieuwe markten. Door een sterk klantgerichte filosofie, innovatieve oplossingen en een vergaande dienstverlening is een leidende positie ontstaan op de Europese markt.

De HSPRO collega is als Installation-coördinator verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van de installatie- en inbedrijfstellingswerkzaamheden van deze machines over de hele wereld. Werkzaamheden bestonden vnl uit het opstellen en realiseren van installatie- en capaciteitsplanning, het voorbereiden van installaties en inventariseren van benodigde onderdelen i.s.m. Project coördinatoren. Tevens begeleiden en aansturen van Field Service Engineers tijdens mechanische installatie en inbedrijfstelling van nieuwe installaties en evalueren van installaties en feedback geven aan betrokkenen.Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.

HSPRO Bibliotheeksystemen Lees verder


HSPRO Consultancy Lees verder