Delen via:

Engineering Bio-Energie Installaties

De Tekenaar van HSPRO heeft zich bezig gehouden met het klant specifiek uitwerken van de verschillende installatie (bio-energie) delen zoals het uitwerken van vuurhaarden, filter systemen hydrauliek en elektro componenten, bordessen en transport systemen.

Hydrauliek en elektro componenten zijn vanuit de documentatie van de leverancier geselecteerd en toegepast. Voor de bordessen is de norm: NEN-EN-ISO 14122 van toepassing, deze norm en haar documentatie is dan ook uitvoerig gebruikt om aan alle eisen te kunnen voldoen.

 

Ook zijn er ideeën door onze collega voorgedragen om problemen die tijdens engineeringsfase en productiefase ontdekt worden op te lossen.

Alle tekenwerkzaamheden zijn uitgevoerd met Autocad en Inventor.3D Project Engineer Food Machinery

Wil jij graag meewerken aan machines voor de voedingsmiddelenindustrie en heb jij daarbij kwaliteit hoog in het vaandel staan?
Ben jij graag vanaf de ontwerpfase tot en met het in bedrijf stelle...

Omgeving

Hengelo

Sluitingsdatum

29-05-2021

Customer Support Engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Customer Support Engineer. De Customer Support Engineer houdt zich bezig met het oplossen van technische en ICT-gerelateerde problemen van de relaties ...

Omgeving

Venlo

Sluitingsdatum

31-05-2021

Constructeur Machinebouw met doorgroei naar Hoofd Engineering

Ben jij de Tekenaar-Constructeur Machinebouw uit het oosten van het land (Twente) die wil doorgroeien naar Projectleider of Hoofd Engineering? Lees dan snel verder want HSPRO is voor regio Oost ...

Omgeving

Hengelo

Sluitingsdatum

05-06-2021

Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.