Delen via:

Engineering Hydrauliek (Agri)

Onze opdrachtgever, gespecialiseerd in hydraulieksystemen, heeft HSPRO om haar kennis van hydrauliek en ERP gevraagd. Binnen een aantal projecten was deze expertise nodig om deze projecten succesvol af te kunnen ronden. 

De HSPRO Engineer heeft oa de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Ontwikkeling van een eigen hydraulische testbank welke bij de opdrachtgever in eigen huis gemaakt en gebruikt gaat worden.
  • Maken van conversie tekeningen mbv Inventor Vault
  • Samenvoegen en vullen van Vault met 3D-bestanden voor koppeling van Inventor bestanden met Vault naar het ERP systeem (IFS)
  • Dagelijks werkzaamheden betreffende het tekenen van Power-Packs, hydraulische motoren, pompen en complexe gekoppelde pompen en motoren voor gebruik in de agri-voertuigen. (in exploded view drawings)


Customer Support Engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Customer Support Engineer. De Customer Support Engineer houdt zich bezig met het oplossen van technische en ICT-gerelateerde problemen van de relaties ...

Omgeving

Venlo

Sluitingsdatum

31-05-2021

Constructeur Machinebouw met doorgroei naar Hoofd Engineering

Ben jij de Tekenaar-Constructeur Machinebouw uit het oosten van het land (Twente) die wil doorgroeien naar Projectleider of Hoofd Engineering? Lees dan snel verder want HSPRO is voor regio Oost ...

Omgeving

Hengelo

Sluitingsdatum

05-06-2021

3D Project Engineer Food Processing

Wil jij bijdragen aan een duurzame manier van Food Processing en heb jij als doel klanten maximaal ten dienste te staan op een zo efficiënt mogelijke wijze?
Jij wilt graag vanuit een vaste baan...

Omgeving

Hengelo

Sluitingsdatum

29-05-2021

Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.