Delen via:

Machinebouw Productie Automatisering

Onze HSPRO Engineer ontwierp klantgerichte automatiseringsmachines. Daarnaast bracht hij het productieproces in kaart en maakte hij verbetervoorstellen. Hij was verantwoordelijk voor het opzetten van een concept voor machines en productielijnen tot aan de detail engineering met waar nodig FEM analyse rapportages. Als tool gebruikte hij het 3D-cad pakket Inventor. Tevens kocht hij onderdelen en componenten en hield hij voortgangsrapportages bij. Bij het opleveren van het project begeleidde en ondersteunde hij de constructie en assemblage van de machines.

No Challenge No Glory!3D Project Engineer Food Machinery

Wil jij graag meewerken aan machines voor de voedingsmiddelenindustrie en heb jij daarbij kwaliteit hoog in het vaandel staan?
Ben jij graag vanaf de ontwerpfase tot en met het in bedrijf stelle...

Omgeving

Hengelo

Sluitingsdatum

29-05-2021

Customer Support Engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Customer Support Engineer. De Customer Support Engineer houdt zich bezig met het oplossen van technische en ICT-gerelateerde problemen van de relaties ...

Omgeving

Venlo

Sluitingsdatum

31-05-2021

Constructeur Machinebouw met doorgroei naar Hoofd Engineering

Ben jij de Tekenaar-Constructeur Machinebouw uit het oosten van het land (Twente) die wil doorgroeien naar Projectleider of Hoofd Engineering? Lees dan snel verder want HSPRO is voor regio Oost ...

Omgeving

Hengelo

Sluitingsdatum

05-06-2021

Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.