Delen via:

Ontwerp RFID-Antennes

Voor de bibliotheek Middelburg heeft HSBIB een intelligente retailtafel gebouwd. Hiermee worden boeken op een aantrekkelijke manier aan de bezoekers gepresenteerd. 

Alle boeken zijn voorzien van labels met een RFID-chip. Deze worden middels RFID-antennes in de tafel geïdentificeerd, en correct in de catalogus gezet.

De uitdaging in dit project was de complexiteit van de tafel, met de vele verschillende vlakken waar boeken steeds weer op een andere manier geplaatst kunnen zijn. 

De antennes moesten op een zodanige manier worden ontworpen dat de tafel alle boeken op deze verschillende vlakken detecteert. 

Als extra functionaliteit biedt deze tafel een stuk rapportage: er wordt onder andere bijgehouden hoe lang een boek op de tafel ligt. Dit is voor de marketing-afdeling relevant, want op deze manier kan bijvoorbeeld het succes van een tijdelijk thema worden gemeten.

De HSBIB-collega die dit project begeleidde werkt in een zeer multidisciplinaire omgeving: van ICT tot interieurbouw, en van hoogspecialistisch RFID-antenne ontwerp tot het presenteren van boeken in een bibliotheek. 3D Project Engineer Food Machinery

Wil jij graag meewerken aan machines voor de voedingsmiddelenindustrie en heb jij daarbij kwaliteit hoog in het vaandel staan?
Ben jij graag vanaf de ontwerpfase tot en met het in bedrijf stelle...

Omgeving

Hengelo

Sluitingsdatum

29-05-2021

Customer Support Engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Customer Support Engineer. De Customer Support Engineer houdt zich bezig met het oplossen van technische en ICT-gerelateerde problemen van de relaties ...

Omgeving

Venlo

Sluitingsdatum

31-05-2021

Mechanical Engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Mechanical Engineer. Je bent verantwoordelijk voor:

  • het invoeren van de specificaties van de systemen
  • het maken van mechanische ontwe...

Omgeving

Venlo

Sluitingsdatum

31-05-2021

Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.