Delen via:

Projectmanagement Nieuwe Extrusielijn

Onze HSPROfessional heeft de uitbreiding van een kantoorgebouw en de realisatie van een nieuwe extrusielijn begeleid. Hij was daarbij verantwoordelijk voor het initialiseren en realiseren van verbetervoorstellen en projecten.

Na een flinke investering en doortastent management van onze Projectmanager zorgde de uitbreiding voor een aanzienlijke verhoging van de productiecapaciteit (een productiviteitsstijging van ruim duizend ton per jaar).

Bij de vernieuwing hoorde ook de herinrichting van het logistieke proces om deze naadloos te laten aansluiten op de Just-in-Time leveringscondities.

Als projectmanager stelde hij tevens investeringsplannen, het bijbehorende budget en de planning op. Hij gaf in deze rol leiding aan multidisciplinaire projectteams en was verantwoordelijk voor het monitoren, analyseren en rapporteren van het energieverbruik. Daarbij behoorden de volgende verantwoordelijkheden:

  • Opstellen energie efficiency plan en jaarlijkse rapportages aan overheid;
  • Initiëren van energie verbeterprojecten en opstellen interne rapportages;
  • Opstellen van het strategisch inkoopplan ten behoeve van energie.


3D Project Engineer Food Machinery

Wil jij graag meewerken aan machines voor de voedingsmiddelenindustrie en heb jij daarbij kwaliteit hoog in het vaandel staan?
Ben jij graag vanaf de ontwerpfase tot en met het in bedrijf stelle...

Omgeving

Hengelo

Sluitingsdatum

29-05-2021

Customer Support Engineer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Customer Support Engineer. De Customer Support Engineer houdt zich bezig met het oplossen van technische en ICT-gerelateerde problemen van de relaties ...

Omgeving

Venlo

Sluitingsdatum

31-05-2021

Constructeur Machinebouw met doorgroei naar Hoofd Engineering

Ben jij de Tekenaar-Constructeur Machinebouw uit het oosten van het land (Twente) die wil doorgroeien naar Projectleider of Hoofd Engineering? Lees dan snel verder want HSPRO is voor regio Oost ...

Omgeving

Hengelo

Sluitingsdatum

05-06-2021

Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.