Collega aan het woord

Wie kunnen er beter over HSPRO vertellen dan onze collega's? Hoe is het om bij HSPRO te werken en hoe ervaren zij deze "way of life"? Zekerheid van een vaste baan aan de ene kant en flexibele projecten aan de andere kant: een combi die door onze collega's zeer wordt gewaardeerd!

Roger werkt 15 jaar bij HSPRO! Vooral de korte lijnen en de soepele samenwerking bevallen hem erg goed. Lees hier het complete verhaal van Roger bij HSPRO!

Het werk van Richard bij HSPRO is als een rollercoaster. "Je kunt aan de slag met grote projecten voor langere tijd". Benieuwd naar zijn verhaal? Je leest het hier!

Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.