Documentatie

Technische documentatie 

Als HSPRO Consultancy BV zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van handleidingen voor machines en installaties. Het is relevant te weten dat een handleiding een verplicht onderdeel van de machine of installatie is volgens de machinerichtlijn. Een handleiding is dus niet alleen bedoeld om gebruikers te informeren over veilig gebruik.  Zo’n handleiding maken is een vak apart en daarvoor bent u bij HSPRO Consultancy aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op HSPRO Consultancy.

Vanuit het oogpunt van de gebruiker

Technische documentatie hoort vooral functioneel en begrijpelijk te zijn voor de eindgebruikers. Daarom vertalen we allereerst de techniek naar de gedachtegang van de gebruiker. Ook voorzien we de technische handleidingen van illustraties en beeldmateriaal die de instructies ondersteunen.

Begeleiding CE-markering en veiligheidsadvies

Voor machines en installaties is CE-markering verplicht. Door middel van een risico-inventarisatie en -evaluatie geven wij veiligheidsadvies. De risico’s worden daardoor tot een minimum beperkt. HSPRO Consultancy kan daarbij ook een EG verklaring opstellen.

Uw partner in handleidingen

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waaraan technische documentatie moet voldoen. Professionele documentatie verlaagt het aansprakelijkheidsrisico en het vermindert de vraag naar ondersteuning. Bovendien versterkt het uw bedrijfsimago. Wilt u een vrijblijvend gesprek over het vervaardigen van uw technische documentatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.

HSPRO Bibliotheeksystemen Lees verder


HSPRO Consultancy Lees verder