Over ons

HSPRO Consultancy

HSPRO Consultancy begeleidt organisaties op een praktische en eenvoudige wijze die voor de hele organisatie duidelijk is. Dankzij onze vereenvoudigde en pragmatische aanpak zijn onze klanten tevreden.

 

Daarnaast kunnen wij u meehelpen bij het opstellen van uw benodigde technische documentatie, assisteren we bij audits, evaluaties en communicatie en begeleiden wij u bij de implementatie van alle eisen.

 

Ook als u reeds certificaten in huis heeft, kunnen wij als u niet meer tevreden bent over de certificerende instantie, een goed en betrouwbaar alternatief bieden en u begeleiden met een vlekkeloze overgang.

Ons doel is om klanten te ondersteunen met operationele daadkracht en totaaloplossingen middels het invullen van tijdelijke functies en specifieke behoeften welke anders (mogelijkerwijs) buiten de expertise van de klant vallen. HSPRO-Consultancy is in staat de benodigde expertise te bieden en zeker te stellen dat capaciteit wanneer nodig beschikbaar is. Uiteraard maakt HSPRO-Consultancy hierbij gebruik van de kennis en ervaring die aanwezig is binnen de gehele HSPRO Groep.

 

Wanneer mogelijk streven wij naar kennisoverdracht zodat onze klanten dubbel kunnen profiteren van onze expertise. Onze toegevoegde waarde ondersteunt toonaangevende spelers in de R&D en maakindustrie zich te richten op de bedrijfsontwikkeling van hun eigen core business.

 

Garanties van onze Consultants

  • Ontlasten van de gehele organisatie
  • Praktische, eenvoudige en doelgerichte aanpak
  • Open en duidelijke communicatie
  • Deadlines en afgesproken termijnen worden gehaald
  • 100% scoringspercentage
  • Vaste projectprijzen
  • Servicecontracten voor een optimale instandhouding
Expertise:

Technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. HSPRO blijft deze ontwikkelingen graag een stapje voor. We gaan deze uitdaging aan door extra inspanningen te leveren, te innoveren, intensieve samenwerking en kennis te delen. Onze ingenieurs binnen de industrie en machinebouw hebben diepgaande interesse in de vakgebieden: werktuigbouwkunde, industriële productontwikkeling, elektrotechniek en technische bedrijfskunde.

HSPRO Bibliotheeksystemen Lees verder


HSPRO Consultancy Lees verder